Feestje? Kijk naar partytent verhuur

Ben jij op zoek naar een partytent verhuur voor jouw volgende feest? Lees dan dit artikel met informatie over partytenten. Zo kun jij ongestoord een feestje gaan vieren na het huren van een partytent. Je kunt altijd een tent huren bij goed of slecht weer, het kan allemaal.

De grootte van tenten

Bij partytent verhuur kun je al tenten krijgen van 8 meter bij 3 meter. Ook zijn er vaak nog andere maten te krijgen namelijk 8 meter bij 6 meter, 8 meter bij 9 meter, 8 meter bij 12 meter en nog 8 meter bij 15 meter. Je kunt de tenten dus voor verschillende gelegenheden gebruiken. Wanneer je een groot feest geeft kun je ook tenten met elkaar verbinden zodat het oppervlak nog groter is. Er zijn ook mogelijkheden tot het dichtmaken van de hele tent met ramen erbij. Ook kun je voor een opblaasbare pub kiezen voor een echt feest in stijl. In een opblaasbare pub kunnen ongeveer 50 tot 60 personen in. Dit is wel afhankelijk van de inrichting die je wilt. De afmeting is 5 meter bij 10 meter en je kunt dit soort tenten overal neerzetten. 

Prijzen van de tenten

De opblaasbare pub is al te huren vanaf 395 euro. Deze prijs is inclusief de op- en afbouw van de hele pub. Bij de op- en afbouw zijn minimaal 2 extra mensen nodig om te helpen. Als je dit zelf niet mogelijk kunt maken, wordt er 50 euro extra in kosten gebracht. Als je er ook een vlondervloer bij zou willen, wordt de prijs verhoogd naar 600 euro. Dit is ook nog steeds inclusief op- en afbouw. Een vlondervloer erbij is wel handig, want dan sta je niet op een oneffen grond en ook zal de kans op het oplopen van beschadigingen aan jouw tuin minder groot zijn. Ook geldt het hierbij weer dat er 2 personen nodig zijn voor op en afbouw van de feesttent. Als dit niet mogelijk is zal er 50 euro extra in rekening gebracht worden.